

Dugnad: vi sår - og venter på varmere vær...
"En i hvert hull" - lettere sagt en gjort med de små frøene... ...to uker seinere - det spirer!


Første dugnad i en ny sesong
Da var tunneldrivhuset satt opp og sesongen er i gang. Vi har fremdeles ledige andeler for 2017 - ta kontakt - meld din interesse på...


Høst på Raustein og Solbakken Andelsgard
Det går mot slutten av sesong 2 og siste fellesdugnad innebærer nedrigging av tunneldrivhuset, sortering, gruppering og forberedelser til...


Årets høstfest
1. oktober var en fantastisk dag for årets høstfest. Stort bål, nydelig mat til felles bord og mange andelseiere - både store og små -...


Grønnkåloppskrifter
Smørdampet grønnkål 4 personer ca 300 g vasket og strimlet grønnkål 1–2 ss smør Vann Salt Gressløk, grovhakket Slik gjør du: Kok opp 1–2...


Hjemmelaget ketchup
Dette trenger du: 1 bokser tomater 0,5 stk gul løk 2 fedd hvitløk 3 ss olje 0,5 ts chilipulver 0,5 ts paprikapulver 1 knivsodd kanel 1...


Jordskokksuppe med spekeskinke
Antall porsjoner: 4 Ingredienser: 10 jordskokker 1 l vann Ca. 1 dl kremfløte Ca. 4 ss meierismør 1 ts salt ½ ts pepper 2 ss olje...


Syltet portulakk
Ingredienser 1 Kg portulakkstilker Eddiklake ½ l eddik, 7% 750 g sukker 5 hele nellik litt hel kanel Tilberedning Del stilkene i 5 cm...


Høstefest på Randaberg
Værgudene smilte blide, mens andelhaverne samlet seg på Solbakken lørdag, den 3. oktober for å feire høsten. Høstfesten var godt...


Åpen dag på gården
På tirsdagen den 22. september, midt i økouka, var det invitert til “åpen gård” på Solbakken. Dessverre hadde været vært skikkelig dårlig...